Vanliga frågor

Här ger vi dig svar på vanliga frågor om en BUTIQEN-shop.
Er webbshop i BUTIQEN är helt kostnadsfri. Vi tar dock ut en avgift för banköverföringen av era intjänade pengar. För närvarande 19kr/överföring. Beloppet dras av den intjänade summan innan vi för över pengarna.
BUTIQEN är i dagsläget det enda företag som erbjuder stödförsäljning via en riktig webbshop. Dvs en stödförsäljning som är helt digitaliserad. Där all försäljning, betalning och varuhantering sker online. Det innebär att för er blir jobbet avsevärt mycket enklare. Ni behöver slipper knacka dörr, ekonomiska utlägg, pengahantering, administration och leverans av varor.

Med BUTIQEN pågår försäljningen löpande, vilket innebär att man med minsta möjliga insats har möjlighet till högsta förtjänsten.

Med BUTIQEN får ni färdigt digitalt marknadsföringsmaterial för att förenkla spridningen via sociala medier och optimera försäljningen i er webbshop.
Ja, det går att ha flera webbshoppar, exempelvis ett för varje lag.
Nej, det gör det inte. Dock styrs bonusen av försäljningen. Ju högre försäljning, desto mer bonus får ni.
Nej, det gör det inte. Ni väljer själva hur länge ni vill vara anslutna.
Ni tjänar pengar på all försäljning i er webbshop, produkter såväl som presentkort. Dessutom får ni årligen en BUTIQEN-bonus som är en andel av den totala omsättningen i BUTIQEN och alla dess anslutna webbshoppar.
Så här mycket kan ni tjäna:

2 försäljningar/pers*= 5 000 kr 4 försäljningar/pers*= 10 000 kr 9 försäljningar/pers*= 25 000 kr

(*baserat på en grupp om 25 personer)
Ni får tillgång till en delad mapp som vi uppdaterar med information och material.
I mappen finns följande material:
✓ Lathund - Hur ni ska marknadsföra er webbshop
✓ Er unik QR-kod som leder till er webbshop
✓ Er unika marknadsföringsvideo
✓ En annonsbild
Det är väldigt enkelt. Ni ska bara se till att sprida er länk till er shop så mycket och ofta ni kan. Påminn nära och kära om att de kan handla i er webbshop när de behöver något för hemmet, kontoret, träningen, presenter eller julklappar. Det mesta finns i BUTIQEN.

Har de svårt att komma på vad de ska köpa? Erbjud ert egna BUTIQEN- Presentkort! Det finns i olika valörer och passar utmärkt att ge bort som present.

Vi kommer förse er med material och ge er tips om hur ni på bästa sätt kan driva trafik till er shop och optimera försäljningen.
Håll dig uppdaterad om nyheter och produkter i BUTIQEN genom att registrera dig för vårt medlemsbrev. Då får du smidigt information om nyheter och kan enkelt marknadsföra er webbshop på sociala medier. 
Registrering görs på butiqen.se/medlemsbrev
Vi använder oss av cookies som är nödvändiga för webbplatsens funktion och för att du som besökare ska få den bästa upplevelsen.
Du är nu registrerad som prenumererat!
E-postadressen är redan registrerad!