Tjäna pengar med en BUTIQEN-shop.

BUTIQEN är ett online-varuhus där all
försäljning sker till förmån för
ungdomar och idrott.
Som lag, förening eller klass kan ni
ansluta er och få en egen BUTIQEN-shop.
En webbshop där produktsortimentet är
brett och hela tiden uppdateras med
nya populära produkter.
En webbshop som levererar
till hela Norden.
En webbshop där ni tjänar pengar,
men slipper hantering med pengar,
varor och leveranser.

Dela den här sidan:


Se hur mycket ni kan tjäna
Fyll i intresseanmälan 

Produkter som folk vill ha.

Er BUTIQEN-shop är som ett varuhus med tusentals produkter från populära varumärken inom elektronik, skönhet, sport & fritid, hus & hem, leksaker samt husdjur. Kort sagt – produkter folk vill ha och behöver. Och ofta köper flera gånger. Vi uppdaterar löpande sortimentet med nya trendiga produkter, så att ni alltid kan erbjuda det som är i ropet.

För att göra det extra lönsamt att handla i er webbshop, och som tack för stödet, får era kunder 5% rabatt på hela sortimentet!

 • Enormt produktutbud!

 • Era kunder får 5% rabatt!


 • Presentkort – bästa presenten!

  Har inte folk tid att handla direkt eller är osäkra på vad de ska handla – erbjud dem presentkort! Ni får samma ersättning på presentkortsförsäljningen som på övriga produkter. Och ni måste väl ändå hålla med om att ett presentkort på BUTIQEN borde vara den ultimata julklappen eller presenten?! Tänk att få gå loss och välja bland 30 000 produkter!

 • Möjlighet att erbjuda presentkort!


 • Tjäna pengar när ni sover, äter eller tränar.

  Försäljningen i er webbshop pågår oavbrutet. Dag som natt. Samtidigt som ni är fria att göra helt andra saker. Allt sker digitalt och ni slipper därför helt hantering med betalning och leveranser. Det enda ni behöver göra är att marknadsföra er shop. Vi förser er med digitalt marknadsmaterial som ni enkelt kan sprida i sociala medier. Ni får även posters och flyers att printa ut och sprida för att bjuda in folk att handla.

 • Superenkelt!

 • Helt hanteringsfritt!
 • BÖRJA TJÄNA PENGAR REDAN IDAG!

  En BUTIQEN-shop är ett helt hanteringsfritt sätt för er som lag, förening eller skolklass att tjäna ihop pengar. Ni får en riktig webbshop där ni tjänar pengar utan att ni själva behöver hantera betalning och varuleveranser. Produktsortimentet är brett och kan levereras till kunder i hela Norden.

  Skicka in intresseanmälan nedan så återkommer vi till er.

  Tll intresseanmälan

  BUTIQEN Community

  Vi använder oss av cookies som är nödvändiga för webbplatsens funktion och för att du som besökare ska få den bästa upplevelsen.
  Du är nu registrerad som prenumererat!
  E-postadressen är redan registrerad!