SÅ HÄR FUNKAR DET.

Ni får tillgång till BUTIQENs hela sortiment och får en andel på allt som säljs. Utan att ni varken behöver hantera varor, pengar eller leveranser. Ni behöver bara registrera er, ge oss några dagar för att skapa er BUTIQEN-shop och sen är det bara för er att se till att så många som möjligt hittar dit och handlar. Bara ambitionsnivå och engagemang sätter gränsen för hur mycket ni kan tjäna.
Tjäna pengar
*Mer information om Shop-konto och ersättning hittar ni i Villkor för anslutning.

Digitalt material att dela.

När registreringen har godkänts och er BUTIQEN-shop ligger uppe får administratören ett välkomstmejl av oss. I mejlet finns länken till er webbshop, samt access till ert unika marknadsföringsmaterial. Administratören ser till att alla föräldrar och föreningsmedlemmar får länken och materialet för att enkelt sprida vidare i sina sociala mediekanaler. Alla är välkomna att följa vårt instagramkonto BUTIQEN Community för löpande information om produktnyheter, få tips samt ta del av aktuella händelser. Tjäna pengar

BÖRJA TJÄNA PENGAR REDAN IDAG!

En BUTIQEN-shop är ett helt hanteringsfritt sätt för er som lag, förening eller skolklass att tjäna ihop pengar. Ni får en riktig webbshop där ni tjänar pengar utan att ni själva behöver hantera betalning och varuleveranser. Produktsortimentet är brett och kan levereras till kunder i hela Norden.

Skicka in intresseanmälan nedan så återkommer vi till er.

Tll intresseanmälan

BUTIQEN Community