Betalning & Leverans

Betalsätt

BUTIQEN är en svensk webbshop som erbjuder en säker och trygg e-handel i enlighet med  krav för nordisk e-handelscertifiering, samt med betaltjänstdirektivet PSD 2 och 3D Secure (Mastercard Identity Check och Verified by Visa). Du kan betala på följande sätt:

Klarna
Du kan använda dig av Klarna Betala direkt, Klarna Betala senare eller Klarna Dela upp.
Klarna presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Om kredit inte beviljas behöver man välja ett annat betalningssätt såsom kortbetalning eller Klarna Direkt, alternativt kontakta Klarna.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under Mina sidor.
Genom att klicka på "Slutför order" godkänner du Klarnas villkor samt BUTIQENs allmänna villkor. 
Läs mer om Klarrna här 

Kortbetalning
Betalning accepteras med Amex, VISA, MasterCard, Eurocard och Maestro. Välj Betal-/Kreditkort i kassan och fyll i kortägarens namn, kortnummer, kortets utgångsmånad och kortets CVC-kod. CVC-kod är de tre/fyra sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av kortet vid betalning med VISA, MasterCard, Eurocard och American Express (för amex finns siffrorna på framsidan av kortet). Kortuppgifter hanteras av betalväxel som är certifierad enligt PCI DSS. Pengar dras direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen. Vi använder oss alltid av en s.k. 3D Securelösning när du betalar med kort. Du använder då en personlig PIN-kod i ett extra steg innan betalningen slutförs.

 

Fraktsätt

Våra varor levereras av PostNord, Schenker, TNT, UPS DPD och DHL. Fraktkostnaden baseras på vikt och volym. Exakt kostnadsberäkning sker vid utcheckning. Hemleverans sker i de fall paketet får plats i postlådan. I annat fall till närmaste utlämningsställe.
Du kan söka på alla våra leveranser på PostNords hemsida. (Ej DHL och TNT).

 

Leveranstid

Leveranstiden kan variera, men beräknas till 4-14 arbetsdagar. Vi skickar en leveransuppdatering till dig inom 48 timmar från orderläggning. Så snart beställningen är på väg till dig får du en bekräftelse via e-post.
Vi gör allt som står i vår makt för att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det uppstår leveransförsening längre än 15 arbetsdagar, meddelar vi dig detta via e-post. Läs mer om villkor för leverans i Allmänna villkor.