Betalsätt

BUTIQEN erbjuder följande betalningsalternativ:

Kortbetalning
Betalning accepteras med Amex, VISA, MasterCard, Eurocard och Maestro. Välj Betal-/Kreditkort i kassan och fyll i kortägarens namn, kortnummer, kortets utgångsmånad och kortets CVC-kod. CVC-kod är de tre/fyra sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av kortet vid betalning med VISA, MasterCard, Eurocard och American Express (för amex finns siffrorna på framsidan av kortet). Kortuppgifter hanteras av betalväxel som är certifierad enligt PCI DSS. Pengar dras direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen. Vi använder oss alltid av en s.k. 3D Securelösning när du betalar med kort. Du använder då en personlig PIN-kod i ett extra steg innan betalningen slutförs.

Klarna
Du kan använda dig av Klarna Betala direkt, Klarna Betala senare eller Klarna Dela upp.
Klarna presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Om kredit inte beviljas behöver man välja ett annat betalningssätt såsom kortbetalning eller Klarna Direkt, alternativt kontakta Klarna.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under Mina sidor.
Genom att klicka på "Slutför order" godkänner du Klarnas villkor samt BUTIQENs allmänna villkor. 
Läs mer om Klarrna här 

Apple Pay
Du kan använda dig av Apple Pay för att betala med din iPhone, iPad eller Mac-dator på webben i Safari. Läs mer här om hur du använder Apple Pay här.

Google Pay
Du kan använda dig av Google Pay på alla mobiler, surfplattor samt både Mac och PC. Läs mer här om hur du använder Google Pay här.  

Pay Pal
Du kan använda dig av PayPal på alla mobiler, surfplattor samt både Mac och PC. Läs mer här om hur du använder Paypal här

 

Fraktsätt

  • PostNord/Schenker* – Fraktkostnaden baseras på vikt och volym. Exakt kostnadsberäkning sker vid utcheckning. Hemleverans sker i de fall paketet får plats i postlådan. I annat fall till närmaste utlämningsställe.

    *I samarbete med PostNords och Schenkers leverantörer.

 

Leveranstid

Efter att du lagt din beställning tar det 24-48 timmar för oss att packa dina varor. Så snart beställningen är på väg till dig får du en bekräftelse via e-post.

Beräknad leveranstid kan variera, men beräknas till 4-14 arbetsdagar.

Vi gör allt som står i vår makt för att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det uppstår leveransförsening längre än 15 arbetsdagar, meddelar vi dig detta via e-post. Läs mer om villkor för leverans i Allmänna villkor.

Tyvärr kan det finnas tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja din beställning, exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi meddelar dig då detta via e-post så fort som möjligt.

 

Vi använder oss av cookies som är nödvändiga för webbplatsens funktion och för att du som besökare ska få den bästa upplevelsen.
Du är nu registrerad som prenumererat!
E-postadressen är redan registrerad!